2008. június 20., péntek

Szerb bajnokok lettünk!

Cromi és én. Mert már megint utaztam, ezúttal Sabacba, Szerbiába. Újabb CACIB cím megszerzésével bizonyítottam, (és Cromi tesóm is) hogy tökéletesen alkalmasak vagyunk a „Szerb Champion” cím viselésére. Klassz képek készültek, ugye szerintetek is nagyon hasonlítunk egymásra?
Borzasztó meleg van. Kint és bent egyaránt, ezt csak némi légkondi, görögdinnye és aktív semmittevés tudja enyhíteni. Ha van jobb ötletetek, írjatok!
Apropó, írjatok. Megérkezett az első hozzászólás az irományaimhoz, köszönöm Fluffyboy. Igazán jól estek a kedves szavaid (részletes választ csak Neked írok, ha lesz egy kis időm, hiszen nem tartozik a magánéletem minden pontja a nagy nyilvánosság elé).
Megyek hűsölni. Gazdáim igazán beszerezhetnének valami medencét, vagy legalább egy kerti tavat! Bezzeg Balti féltesónak saját kerti tava van! Persze, lehet, hogy ez csak az Interchampion címhez jár! Na, igyekszem, talán jövő nyárra nekem is összejön a kerti tó.

We were Serbian champions!

Cromi and me. Because I traveled again, this time to Sabac, Serbia. Newer CACIB I proved myself with the acquisition of a title, (and Cromi my brother also) that we are suitable perfect Champions of Serbia onto bearing a title. Stunning pictures were taken, we resemble each other very much, don't we?
There is terrible hot. Outside and within equally, this only some air conditioner, watermelon and active idleness can relieve it. Write if you have the right idea.
Occasion, write. The first remark arrived to my writings, I say thank you for it Fluffyboy. Your kind words fell well really (I write a detailed answer to you simply if I have a little time, since does not owe my privacy all of his dots in front of the wide publicity).
I go to rest in a cool place. My hosts really could obtain something pool, or at least a garden lake! Balti half brother has an own garden lake! Of course, may be, that the Interchampion title goes with it simply! Well, I am struggling along, onto summer coming possibly the garden lake works out for me.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Luna, mindig ámulok és bámulok a kiállítási történeteken na meg a címeken, amiket nyertek. Gratulálok!!! (gazdi engem is nyúz a felkészítéssel, bár én még ellenállok egy kicsit)
Nekünk van kertitó, de nem lehet benne fürdeni, úgyhogy én úgy oldom meg a hűsölést, hogy gazdiékat elvontatom a Dunapartra és ott vadkacsa kergetés közben pancsolok egyet. Otthon meg kaptam egy "babakádat", abban szokott gazdi megmártani, ha meleg van, de ezt annyira nem szeretem. Lehet, hogy a vadkacsák hiányoznak? :o) Pusszantás gyönyörű fajtatesóm!