2008. szeptember 25., csütörtök

Szülinap

Boldog születésnapot kívánok minden C alomtesónak, különösen Crominak és persze magamnak!
Remélem a gazdik sem felejtik el az ünneplést, és meglepnek némi finomsággal, játékkal!

Birthday

I wish a happy birthday to all of C litter brothers, particularly to Cromi and of course for myself!
I hope the owners neither forget the celebration, and surprise us with some delicacies, toys!

2008. szeptember 19., péntek

Újabb nyaralás

Embercsaládom ismét elutazott, ezúttal Egyiptomba. Azt állították, ott nem kedvelik nagyon a kutyákat, meg meleg is van, és a repülőút... szóval én megint nem mentem Velük. Tehát irány Blanka! Különösen, mert a várt tüzelés is elkezdődött, tehát kan rokonaimhoz nem szállásolhattak el. Elég vacak idő volt, de ez nem zavart minket, lányokat a bulizásban. A képen is jól látható, hogy elég kreatívak vagyunk, ha új játszóhelyeket kell találnunk. Csak a kullancsok ellen találhatna már valaki valamit, mert rengeteg van belőlük, és az ilyen helyes bundás állatokat, mint mi igencsak szeretik. Gondolom nem is kell írnom, hogy jól telt a második vakációm is Blankánál, és most a liftbe sem szorultunk be!
A tüzelés miatt a tervezett osztrák kiállítás kimarad; kár. Gazdasszonyom nagyon reméli, hogy a EuroDog Show-ra már ismét kulturált ebek és emberek közé vihető lény leszek, de ki lát a jövőbe?!

Another summer holiday

My family left again, this time to Egypt. It was claimed, the dogs are not liked there very much, there is hot, and the flight so I did not go with them again. So direction to Blanka! Particularly, because the expected season began, so my male relatives could not accommodate me. Time was rather lousy, but this did not disturb us, girls in having a party. On the picture well visible, that we are rather creative if we have to find new playgrounds. Somebody could find something against the ticks simply because there is a lot of them, and they like the furry animals like us. I believe it I do not have to write that my second holiday passed well at Blanka, and we got not sticked into the elevator now! The planned Austrian exhibition is left out because of the season. My owner hopes that I will be a cultured dog for the EuroDog Show who can be taken to people again, but who sees into the future?!

2008. szeptember 15., hétfő

Vénasszonyok nyara

Kutya legyen a 4 talpán, aki érti ezt az időjárást! Az egyik nap 35 fok, még az árnyékban is földig ér a nyelvem, a következő nap meg szakad az eső, és kellemesebb a lakásban tölteni az időt.
A lényeg, hogy a falkatagok is hazaértek már, szóval újra együtt sétál a banda.
Tamara valami „óvodába” jár, sokkal kevesebbet van itthon. Jó hely lehet, azt mesélte van gyerek agility pálya, sok rágható plüssállat, napi 3 étkezés és persze, óriási gyerekfalka. Van ilyen ebeknek is?

Indian summer

Who understands this weather?. One day it's 35 degrees, my language reaches the land in the shade, the next day the rain is pouring, and more pleasant to spend the time in the flat.
The essence that the pack members got home already and are walking together again.
Tamara goes to a kindergarten, much less is at home. The place may be good, told there is a child agility field, many plush animals which can be being chewed, daily 3 dinings and of course, enormous child pack. Is he for dogs like this?