2008. november 29., szombat

Ki az a Mikulás?

Tamara valami Mikulást emleget folyton (aki állítólag engem is hozott Neki) , meg hogy én is legyek jó, különben csemegék helyett csak virgácsot kapok. Először is mi a csuda az a virgács, másodszor meg ennél jobb már nem is lehetek. De minden esetre én is egyre izgatottabban várom a Mikulást. Vajon a kutyáknak saját Mikulásuk van, és ha nincs, akkor az „emberes” honnan tudja, mit szeretnének az ebek? Azt hiszem biztos, ami biztos, írok neki egy levelet a kívánságaimmal.
Erre alszom egyet, nem is olyan egyszerű kitalálni, mi az a néhány dolog, amit feltétlenül szeretnék.

Who is that Santa Claus?

Tamara keeps recalling some Santa Claus constantly (who brought me to him supposedly) , I get birch only instead of delicacies otherwise in order to be good. First what the hell that birch, secondly I may not be better already at this. But I expect the Santa Claus for all cases increasingly more excitedly. The dogs have own Santa Claus, and if he is not, then it man from where knows it, what the dogs would like? I believe it I write a letter to him sure, which is safe, with my wishes. I sleep on this, not too so plain to find one's way out, we the few things that I would like inevitably.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Luna! Mindenkinek van mikulása! Én tudom, mert a gazdim mondta! CSak ne felejtsd el kipucolni a csizmá(i)dat és kitenni az ablakba, különben hova fogja pakolni a Mikulás az ajándékaidat!? :O)Nyalintás, Mex-Fluffyboy