2009. február 7., szombat

Kutyaszőr

Tegnap kozmetikusnál voltam, szóval most pihe-puha, illatos és repkedő szőrű vagyok. Meg persze csinos is. Szerintem. Az ismerősök szerint is. A kérdés már csak az, hogy mit fog gondolni a lengyelországi bíró holnap! Ugyanis hosszú útra indulunk Cromi tesóval hajnalban, meghódítani Apa hazáját. Tudjátok, apai ágon lengyel származásúak vagyunk, úgyhogy félig-meddig hazai pálya lesz. Hogy ez előny, vagy hátrány az holnapra kiderül. Szurkoljatok nekünk!
Tegnap újdonságot tanultam, megosztom Veletek is. A kifésült szőröm (és a szintén Andinál szépülő Balti féltesóé is) továbbhasznosításra kerül. Nem, nem pulóver és nem is subaszőnyeg készül belőle, hanem menyét riasztóként fog működni, padlásokon. Örülök, hogy újabb területen lehetek hasznos. Rettegjetek menyétek!

Dog hair

I was at a beautician yesterday, with a word now pihe-puha, I am with fragrant and flittering hair. Of course pretty. According to me. According to the acquaintances. It is the question already only what the Poland judge will believe tomorrow! We are ready for a long journey Cromi with a brother at dusk, to conquer a father's homeland. You know it, we are with Polish ancestry on a paternal branch, so that an orbit will be domestic quasi. That this benefit, you are a disadvantage it onto tomorrow it lightens up. Cheer us on.
I learned a novelty yesterday, I share it with you. My combed hair (and that of a Baltic half brother becoming more beautiful at Andi on that of the level) utilizing is found. Not, not sweater and not too shepherd's cloak carpet is made of him, but will work as one alarming his daughter-in-law, on attics. I am glad that I may be useful on a newer area. Be terrified menyétek!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt a "menyétriasztókutyaszőr" dolgot mi már ismerjük. ;o) Nem győzök annyit szőrt termelni, amennyi a szomszédoknak kéne. De most nem is ez a lényeg. Luna, nagyon fogok szorítani nektek, csak illegessétek meg billegessétek magatokat a bírónak, akkor biztos nyerők lesztek.
Aztán majd számolj be a történtekről, hadd tanuljak. (Én is készülődök kiállítódni :o) )
Nyalintás és pacsi, Mex