2009. szeptember 27., vasárnap

Verekedni csúnya dolog

Verekedtem, és harci sérüléseket is szereztem. Gazdasszonyom szerint azért, mert nem telhet el egy szülinapom valami baj nélkül (tavaly babéziás lettem).
Szerintem más az oka. Egészen pontosan egy Mandula névre hallgató kutya, aki pár hónapja falkatag. Megjön és kötözködik. Beszól valamit. Vagy csak néz. Esetleg a közelembe sem jön, de a tudat, hogy ott van nagyon irritáló. Naná, hogy már többször összekaptunk!
De pénteken igazán. Ez csak otthon derült ki, amikor a gazdik a vércseppek nyomát követve rám bukkantak. Hát, igen, egy lilára dagadt fül, és egy hasadás az oldalamon lett a harc eredménye.
De én győztem (gondolom)!
Most valami barnás izével kenegetnek, és megállás nélkül korholnak, hogy lüke kutya vagyok.
Ilyenkor szégyellem magam, szánom-bánom minden bűnömet, és magamban persze megfogadom, hogy legközelebb, a bosszú idején ügyesebb leszek, és sérülés nélkül úszom meg a visszavágót!

1 megjegyzés:

Mex-Fluffyboy írta...

Ez az LUna! Mutasd meg annak a kis Mandulaszemnek, hogy ki az úr, öhöm, akarom mondani, csaj a háznál! Szerencsére a szőr eltakarja a bőröd, így a gazdik nem látják, hogy valójában nem is szégyenled magad, és nem pirulsz el. ;o)
Nyalintás a sebeidre.
Mex