2009. december 24., csütörtök

Újra itt van a Karácsony!


Mikulás óta vártam a napot, amikor újra egy fát hurcolnak a lakásba az emberek. Mindenféle csillogó-villogó izét tesznek rá, majd elégedetten állapítják meg "szép lett idén a karácsonyfánk!"
Ez persze még kevés lenne egy kutya boldogságához, de a fa alá ajándékok kerülnek. Sajnos a hogyant eddig nem sikerült kiderítenem, de ennyi varázslat belefér egy beardie életébe.
Ma eljött a nagy nap betetőzéséül az elmúlt hetek őrületének (vásárlás, csomagolás, főzés-sütés, takarítás). Tamarával mindketten rettentő izgatottak voltunk, mikor megszólalt a csengettyű, egymás mellett rohantunk az emeletre. Sok-sok csomag hevert a fa alatt, köztük egy szőrmefrizbí, macival a közepén, ami a rég megsemmisült bocis frizbimre emlékeztetett, tehát csak az enyém lehetett - és tényleg az volt! Kaptam még persze mindenféle finomságot is és az emberek is sokáig bontogatták a csomagjaikat. Mindenki boldogság szagú volt, ezt csak az illatos vacsora tudta elnyomi kicsit később (még mindig szeretem a libamáj pástétomot, piritóssal).
Most teli pocakkal pihengetek a macim és a családom társaságában.
Remélem nindenkinek hasonlóan szép az ünnepe.
Boldog, békés, simogatásban és finom falatokban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

0 megjegyzés: