2008. július 29., kedd

Az élet mégsem olyan tragikus

Képzeljétek, én is megyek nyaralni! Blankához, ami sok játékot és hancúrt jelent Molly-anyuval és Bee-vel. Gazdáim Ausztriába, egy gyerekhotelbe mennek, ami érthetetlen módon nem rajong a kutyákért, ezért nem utazhatok Velük. Hiányozni fognak, de tuti jó buli lesz Blankánál.
Az idő még mindig vacak, de szerencsére a kedvenc kajámat már pótolták. Úgy néz ki, a gazdáék is olvassák a blogomat, ami rendes dolog Tőlük. Főleg, ha meg is oldják a jelzett problémákat!

The life after all so tragic

Imagine, I'll be on holiday! to Blanka, which means lots of playing and romping with Molly-mother and Bee. My owners go to Austria, they go into a kinderhotel, which is not enthusiastic about the dogs on an incomprehensible manner, that's why I can not travel with them. I'll miss them, but there will be a good party at Blanka for sure.
The weather is still lousy, but my favourite nosh was replaced fortunately already. Looks like that the owners read my blog, which is a neat thing from them. Mainly, if the problems marked are relieved!