2008. augusztus 30., szombat

Egy kis pletyka

Tudom, hogy már minden családtagomról írtam ezt-azt, de most igazán zaftos információkkal fogok szolgálni kedves olvasóim. Remélem szeretett családom nem veszi a szívére a dolgot, és velünk együtt mosolyognak.
Molly anyám sajnos retteg a vihartól, ilyenkor a fürdőkádban, annak hiányában a zuhanykabinban keres menedéket, lehetőleg még a függönyt is magára húzva. Jó anyaként játszik a kölykeivel akkor is, ha azok már a fejére nőttek.
Bee, a család legaktívabb és legjátékosabb tagja ki is használja ezt, mikor anyját farkánál fogva húzza vissza a hőn áhított labdától vagy fadarabtól. Bee bármivel képes játszani, remek úszó, sőt még a birkákhoz is ért. És persze már Ő is anya.
Baltimore csillaghegyi birtokait igazgatja, melyhez saját kerti tó tartozik. Otthonülő típus, nem rajong a kalandokért, kivéve ha csinos szukákkal töltheti az időt; Balti igazi Don Juan.
Az alomtesóm, Cromi Sopronban él, sajnos ritkán találkozunk. Hatalmas területek ura, kedveli a kerti munkát és a Túró Rudit. Nagyon hasonlítunk egymásra!
A család 2 legfiatalabb tagja Doris és Fletcher, ők Bee kölykei. Doris igazi tehetség a büdös dolgok felkutatásában és a belehempergésben. Kicsit félénk, ritkán veti bele magát a családi bulikba, ehelyett vagy kedves pofájával a legforgalmasabb területeken képez útakadályt, vagy szökést tervez és hajt végre. Fletch szívesen bulizik a csajokkal, csak a fűnyíró ne kerüljön elő. Ilyenkor a házba menekül, és valami magaslati helyről izgulja végig a büdös-zajos szerkezet ténykedését.

A little gossip


I know that I wrote about all of my family members already, but I will provide succulent informations really now for you my kind readers. I hope my beloved family does not take the thing to his heart, and smile with us together.
Molly my mother dreads the storm unfortunately, at this time in the bath-tub, is looking for a refuge in the shower cabin, pulling the curtain over herself possibly. She's a good mother plays with his kids if they grew to her head already.
Bee, the family's most active and most playful member exploits this when she pulls back his mother by her tail from a desired ball or from a piece of wood. Bee is able to play with anything, superb swimmer, indeed is skilled at the sheep. And of course she's already a mother.
Baltimore manages his possessions at Csillaghegy, owes a garden lake. Stay-at-home type, is not enthusiastic about the adventures, taking out of if he may spend the time with pretty bitches; Balti's a real Don Juan.
My litter brother, Cromi, lives in Sopron, we meet rarely. He's lord of huge areas, likes the garden work and Túró Rudi. We resemble each other very much!
The family's 2 youngest members Doris and Fletcher, Bee's kids. Doris is real talent in tracing of the stinking things and rolling into. A little bit shy, throws herself rarely into the family parties, instead constitutes a roadblock on the busiest areas, or plans an escape and pursues an end. Fletch is having a party with pleasure with the chicks, simply lawnmower should not turn up. Takes shelter in the house at this time, and at some high-altitude place sweats throughout the activity of the stinking-noisy construction.