2009. március 22., vasárnap

Szeszélyes tavaszi napok

Itt a tavasz, most már a naptár és a csillagok szerint is. Az időjárás még gondolkozik. Napi egy-két órát hajlandó tavaszlani, de a többit még a tél jegyében intézi. Pedig Tamaráék már bedobták az oviban a kiszebabát a Rákos-patakba, hogy elkergessék a telet, sőt lassan a húsvéti díszek is előkerülnek - ma reggel mégis fagyott!
Nem baj, lélekben én már megújulok. Méregtelenítek, némi friss fűvel, kicsit fogyózok mert néhányan emlegették, hogy "de jól nézel ki, Luna!", és Andihoz is bejelentkeztem kozmetikára.
Különben érdekes a világ. Ilyenkor az emberhölgyek szeretnének megszabadulni a szőreiktől, a kutyalányok meg igyekeznek minél hosszabb szőrre szert tenni, különösen a beardie lányok.
Hajrá Tavasz, én neked drukkolok!

Whimsical vernal days

Here the spring, now already according to the calendar and the stars. The weather is thinking yet. Daily one or two clocks willing tavaszlani, but the winter arranges the others in his ticket yet. Though Tamaras threw the soup baby in in the kindy into the Rákos brook in order for it to be chased away already the winter, indeed the Easter ornaments turn up slowly - today froze after all in the morning!
Not trouble, I am renewed already spiritually. I do a cleanse, with some fresh grass, a little bit fogyózok because some people kept recalling it, that but you look well, Luna!, and to Andi I registered for cosmetics.
The world is interesting otherwise. The man ladies would like to get rid of their hairs at this time, the dog girls they are struggling along at what to put an implement onto longer hair, particularly the beardie girls.
Finish spring, I support you!