2009. május 16., szombat

Budapesti CACIB 1.

Régen írtam, ennek több oka is van, részletezem.
Gazdasszonyom elutazott, persze a gépet kikapcsolta, úgyhogy nem tudtam jelentkezni.
Mikor megjött, elkezdtük a felkészülést a hétvégére, a kétnapos budapesti CACIB-ra.
A szokásos pénteki kozmetika után szombaton korán reggel kivonultunk a Szoborparkba.
Szép idő volt, jó helyet találtunk. A katalógust átnézve kiderült, hogy nem várható erős konkurencia, de azért nagyon izgultunk. Közben befutott Cromi tesó, és Blanka is Bee-vel, aki csak látogató volt, nem volt nevezve.
Pontos kezdés után gyorsan örülhettünk, mindketten CAC, CACIB címet szereztünk, sőt, én még fajtagyőztes is lettem! Nagyon-nagyon boldogok voltunk! Ezzel mindketten megszereztük a Hungarian Champion címet, és én összegyűjtöttem az Interchampion címhez szükséges 4 CACIB-ot.
Délután újabb izgalom várt, egy kedves szlovák lány a fiatal felvezetők versenyéhez engem kért fel. Ilyet még sosem csináltam, de jól ment, csinosak voltunk együtt, a bíró szerint is, mert a harmadik helyen végeztünk!
Este a család, és a gazdik nálunk gyűltek össze, bográcsoztak, iszogattak, és persze nagyon büszkék voltak ránk (annyira persze nem, hogy a pincepörköltből is kaptunk volna, de beértük a megszokott táppal). Mi négyen ebek (Fletcher is csatlakozott) jöttünk-mentük, veszekedtünk Bolhásékkal, kéregettünk, játszottunk, szóval igen kellemes este volt. Sötétedéskor az emberek elkezdtek vakarózni, "nyavalyás szúnyogok" felkiáltásokat hallatva. Nem tudom, mi az a szúnyog, de vicces volt, hogy végre nem a kutyák viszketnek! Sajnos, a szúnyog nevű gonosztevők miatt 9 körül véget ért a mulatság, bár mivel Cromi és Bee gazdistul itt aludt éjjel is szaladgáltunk kicsit.
Meg pihentünk, mert azért igencsak fárasztó nap volt, bármilyen jól is sikerült.