2008. június 26., csütörtök

Nyári szünet

Továbbra is meleg van. Nagyon. A déli sétára érdekes taktikát alkalmazok, 2 árnyékos terület között rohanás, az árnyékban hűsölés, majd tovább. Próbáljátok ki, egész jól működik.
Az esti falkaséta manapság igen kevés taggal üzemel, mindenki nyaralni ment, még az a galádság is előfordul, hogy egyedüli kutyaként sétálok! Szerencsére az esti sétaút végén 2 eperfa található, egy fekete és egy fehér. Gazdasszonyom megkínált, és azóta rajongója vagyok a fekete verziónak, nyammm! Üdítő, édes, savanyú, és a gazdák nagy meglepetésére szinte minden kutya imádja. Te már kóstoltad?

Summer holiday

It is very hot. Very. I apply interesting tactics to the noon walk, rush between 2 shaded areas, resting in a cool shaded place, then further. You should try it, works well.
The evening pack walk operates with only a few members nowadays, everybody is having holiday, the meanness that he is sole appears yet dog I am walking! Fortunately on the end of the evening walk 2 mulberry trees can be found, a dark and a white. Owner gave some, and I'm a fan of the dark one, nyammm! Refreshing, sweet, sour, and onto the hosts' big surprise all dogs adore it quasi. Did you taste it already?

0 megjegyzés: