2008. december 13., szombat

Tényleg van Mikulás!

Mex Fluffyboynak teljesen igaza volt a megjegyzésében, mindenkinek van Mikulása. Levele után már csak ez a "tisztított csizma az ablakban" kérdés zavart egy kicsit, mert nekem nemhogy tiszta, de piszkos csizmám sincs!( sőt, mostanában a mancsaim állapota is hagy némi kivánnivalót maga után) Szóval, csizmám nem volt, de a gazasszonyom valami piros zoknifélét lengetett: "Ez a Tiéd, Luna. " megjegyzéssel, és az ablakba tette. Ez komoly várakozással töltött el, egész éjjel alig aludtam. Reggelre tele volt az ablak, főleg csokival persze, de az én piros zoknim sem maradt üresen! Finom csemegék, műcsontok, és kutyacsoki rejtőzött benne, nyammi.
Kicsit számítottam rá, hogy nem lesz éhes a Mikulás mikor ide ér, és a Neki kitett mézeskalácsot és tejet nem kéri, (én mindkettőt nagyon szeretem) de reggelre üres volt a tálka, még a rénszarvasoknak kitett alma is eltűnt. De megérdemelték, Tamarának ( és persze nekem is) nagy örömet szereztek. Lehetne minden héten Mikulás!

There is Santa Claus really!

Mex Fluffyboynak was his truth in his comment totally, everybody has Santa Claus. His letter already only these cleaned boots a question disturbed a small one in the window, dared for me not only my clear but dirty boots sincs!( indeed, recently the state of my paws lets some kivánnivalót after himself) with a word, I did not have boots, but my weed woman waved some red sock ones: This yours, Luna. " with a comment, and it put it into a window. This with serious waiting filled, I slept hardly with a whole night. Onto a morning the window was his winter, mainly with choc of course, but my red socks were not left emptily! Delicate delicacies, Artifical bones, and dog choc was concealed in him, nyammi. I counted on him a little bit, when the Santa Claus will not be hungry how gets here, and does not ask the gingerbread exposed to him and milk, (I like both very much) but onto a morning the bowl, even the apple put out for the reindeer were empty lost. But it was deserved, for Tamara ( and of course for me) you give a big joy. Everything could be Santa Claus on a week!

0 megjegyzés: