2009. június 1., hétfő

Mex tánca


Mint tudjátok, van nekem egy e-barátom a messzi Mohácson (ha jól tudom). Még soha sem találkoztunk, de igazi lelki társam. Szerintem nem sok eb ír blogot és Ő még a napokat is visszaszámolja Karácsonyig! Imádom! (Mex kalandjait itt követhetitek nyomon.)
Szóval Mex Fluffyboy is igen sok területen otthon van, kertészkedik, barátkozik, kiállítódik és TÁNCOL! Így, nagybetűvel. A videóin nyomon követhető, hogy a technikája igen sokat fejlődött. A tánca pedig, hát... azt hiszem a férfias jelző illik rá legjobban. Vagyis a táncolni egyáltalán nem szerető férfiaké, akik csak a szukák (Mex esetében a gazdasszony) kedvéért perdül táncra.
Mex, hajrá, egyre jobb vagy, de kicsit több lelkesedést, lécci!
És gyógyulj meg gyorsan, aztán vigyázz jobban a toklászokra!

1 megjegyzés:

Mex-Fluffyboy írta...

Kedves, Drága, Imádnivaló Luna!
Annyira meghatódtam, hogy rólam írtál! Nem győzöm nyalni (vagy nyelni?) a könnyeimet. :)
Tudod, én korrupt kutya vagyok, nem is a gazdám kedvéért táncolok, hanem a falatokért. :) De hamar lankad a kedvem, ha nem kapok minden mozdulatra jutit. Mit képzel ez a gazdi, a tánchoz rengeteg energia kell, adagolhatná gyakrabban is a táplálékot. :)
köszi, a lábam már gyógyul, hála a kínzásoknak. De a kiállításra teljesen rendben lesz. De! Le a toklászokkal! ;o)
Te Luna! Egyébként nem csináltatnál magadról fotót a gazdáiddal mondjuk lila faeper evés után? Az én gazdáim mindig olyan fura színűek lesznek utána, lila kezek, meg nyelv...hm...a te szakállad nem lesz színes?
Nyalintlak sokkutyaszeretettel!
Mex