2009. augusztus 15., szombat

Megjöttem! Beszámoló 1.

Letelt a nyaralás, gazdiék is megjöttek én is hazaértem. Nagyon jó volt Fletcherékkel, de már hiányzott a saját családom.
Az első napok persze élménybeszámolóval teltek. Ők tevegeltek, sokat fürödtek (ami az általuk emlegetett meleg miatt nem csoda, bár gőzöm sincs, mennyire meleg "az árnyékban 42 fok"), voltak delfin-show-n és tengeralattjárózni?! Érdekes színük van, szerintem nem ártana mosakodniuk, de Tamara azt mondta, Ő csak szép barna. Jó, én meg csak szép szürke-fekete-fehér vagyok, pedig nem is voltam Egyiptomban.
Hogy hol voltam? Újbudán, meg kétszer a Balatonon is. Részt vettem a Balaton átúszáson, persze csak mint néző. Vagy fürdőző? Ugyanis a legjobb kilátás a vízből volt, így ott üldögélve élveztem a programot. A kalandokról írtam is a gazdiéknak, itt olvashatjátok:

Sziasztok Nyaralók !!

Remélem minden oké, és Tamara is élvezi annyira a meleget mint én.
Fletcherékkel pénteken beültem a kocsiba és valami fura helyre mentünk. Képzeljétek végig vigyázzban ültem a csomagtartóban, azt montdák vicces voltam. Fárasztó volt, de kibírtam. :-)
Mikor megérkeztünk nagyon ideges voltam, - sztem hiányoztok (na, azert annyira nem) - de elmagyarázták, hogy most relaxálni kell, mert ez egy olyan hely és később majd megyünk fürdeni is egy bazi nagy tóba, amit úgy hívnak Balaton.
Ma lementünk, megnéztük közelebbről. Klassz, csak ma volt a tó átúszás és rengeteg ember volt. Bementem a tóba és beleültem, néztem a nagy hajót meg a sok embert... Sétáltunk egy nagyot és egy réten akadályokat ugráltattak velem és Fletcherrel, jó buli volt. Annyira, de annyira elfáradtam, hogy történt egy kis baleset is... leestem a támfalról :-) ne ijedjetek meg, kicsit sántítottam, hogy sajnáljanak. Megpuszilgattak, megmasszírozták a lábamat és hopp 2 perc múlva már nyoma sem volt az egésznek :-) nem sírtam!!!! becs szó :-)
Holnap lehet, hogy elvisznek Sümegre - erre még Dia alszik egyet, mert sok a ló meg a vadászkutya, nem akarja, hogy nagyon megijedjünk - sztem inkább ő ijedne meg nem én :-)
Majd még írok, ne aggódjatok én jól érzem magam, remélem ti is, de légyszi valamit hozzatok az all inclusivból :-))

Nagy pusszantás: Lunci

Láthatjátok, nem unatkoztam. Néha még Fletcherrel is játszottam, bár ezt nem vittem túlzásba, nem vagyok egy igazán játékos eb, hozzám a komoly dolgok illenek. (folyt. köv.)

0 megjegyzés: