2009. december 31., csütörtök

Éves jelentés

Ez igen, ez elég profin hangzó cím lett. Hogy miről van szó? Azt hallottam, hogy az emberek (az új évi fogadalom előtt) éves összegzést is szoktak készíteni, vagyis próbálják átgondolni mit csináltak az elmúlt évben. Mivel véget ért a karácsony (sajnos), gondoltam én is elütöm az időt valami hasonlóval.
2009 elég jó év volt, azt hiszem. A válság, vagy mi a csoda, amiről az emberek folyton sóhajtoztak, engem nem talált meg, jól elbújtam. Simogatás, séta, játék nem volt kevesebb, mint korábban, az ételem is csak a vonalaim finomítása miatt csökkent valamelyest (használt).

Februárban Cromi tesóval megjártam Lengyelországot, majd sikeresen vettem részt a budapesti 2 napos CACIB-on. 2 nap, 2 CAC, 2 CACIB, 1 BOB, és egy harmadik hely Lenkával a fiatal felvezetők között. Így megszereztem a Hungarian és az Interchampion címet.
Eközben húsvétkor hozzánk költözött Áfonya,. a Nyúl, aki azóta is itt él, és csak kicsit vagyok féltékeny és csak néha próbálom bekapni a lábát, becsszó!
Nyáron a család sokat volt itthon velem, több simi jutott a szokottnál. 2 hétig Fletcheréknél nyaraltam, all inclusive ellátást kaptam: étel-ital-séta-simi-játék-sport-kultúra-kirándulás, még egyszer köszi!
Júliusban Bee féltesómnak 10 kiskutyája született, azóta mindegyiknek sikerült jó gazdit találni, szétszéledtek Európában.
Szeptemberben 3 éves lettem, már igazi érett felnőtt ebnek számítok.(persze ettől még verekszem, ha valaki beszól!)
Októberben Pozsonyban részt vettem a Világkiállításon, ahol champion osztályban ötödik, Klubkiállításon res.CAC, fiatal felvezetők között Lenkával 2. helyezést értem el, amivel én elégedett voltam (gazdijaim is).
Novemberben Fletcheréknek sikerült 14 beardie-t és 2 bobtail-t összehívni a szigetre, igazi szőrhömpölygős bulira. Tamara is jól érezte magát.

A december már az ünnepek jegyében telt. Mikulás, akit megint nem sikerült kilesnem, karácsony, amit az üdvözlőlap elkészítésén kívül nagyon élveztem, és elérkeztünk az év utolsó napjához, ma van Szilveszter.
Tényleg nem volt rossz év, különösen, ha pozitívan állunk a dolgokhoz, és én igazán úgy állok.
Nőtt az olvasottságom, és a szőröm, szeretem a családom, és Ők is szeretnek engem. Tamara gyakran mondja: "Én úgy imádom ezt a büdös dögönyt!" Hát nem aranyos?
A jövő évi terveim még titkosak, de ne aggódjatok, ütősek lesznek!
Este Fletchert és Phinit fogom szórakoztatni Szilveszter alkalmából, ugyanis Náluk töltjük az éjszakát. Majd mesélek.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

0 megjegyzés: